• Moody Serup posted an update 8 months, 2 weeks ago

  Dit is een test die al om beurt uw favoriete draagbare voor veel mensen. Kan worden is een één-sporters, ondernemers, of voor alle dagen mense heeft vast op de kabel in de kabel op elke locatie met een kabel. Deze smartwatch op het spoor van al uw dagelijkse activiteiten, en voor helpen u regelen uw de tijd en moeite taken en handelingen als van een persoonlijke assistent at je pols, die je assisteren u transformeren de dag de een zorgen te maken gratis naar een routine-reguliere.

  De klok het menselijk lichaam in weerszijden kant, en de achterkant is gemaakt de extra krasbestendig dan glas, waardoor het duurzaam even voor een meer uitdagende activiteit. De klok is niet een een robuust, sterk, maar toch verzorgt levering u het comfort en de ontspanning die u voor aanbieden u een comfortabele siliconen band die wraps rond uw pols perfect. Deze combinatie maakt het een ideale gewicht van het horloge naar de training, of, aan casual wear het gebruik van.

  Wat die TechWatch?

  Dit is een test die al om te groeien uw favoriete draagbare voor veel mensen.
  Smartwatch is atleten, atleten en al de dagen van de mensen / mannen en vrouwen heeft vast op op welke plaats. Deze smartwatch op het spoor van al uw dagelijkse activiteiten, en voor ondersteunen regelen uw de tijd en moeite taken en handelingen als van een persoonlijke assistent at je pols, kunt u te transformeren van een paar de spannendste en snelste dagen de een stress gratis naar een routine-reguliere.

  De klok in voorzijde en achterkant zijn gemaakt van het extra-scratch-resistant glass om het duurzaam voor een meer uitdagende activiteit. Langs met de degenen die het verstrekken van u comfort en ontspanning, en features u een comfortabele siliconen band die wraps rond uw pols perfect. De combinatie zorgt voor een mild gewicht van het horloge, waardoor het een ideale om de klok in voor een training of casual wear het gebruik.

  Wat doet TechWatch het bijzonder — Laat ons om de Functies?

  Naar start, geldt voor alle de gebruikelijke doel van alarm timer, en de agenda van de waarschuwingen. hoewel u van een stap teller, het heeft een nauwkeurig een elektrocardiogram dat men kan delen samen met de van uw cardioloog (hartspecialist).

  Maak je eigen slaap beter met behulp van uw precieze snooze baan, die bepaalt het hoe en hoe is veel rusten en je zult daadwerkelijk in te voeren nacht de tijd .

  Niet limiet de compatibiliteit de apparaat, TechWatch features samen zowel de – Android en iOS-I-OS. Je kunt het dragen op elk plaats de USB-laden interface. Dit is echt zeker naar worden is compatibel met een is een oplader met een USB – plug-in en een laadstation. Desalniettemin, u je nooit of je doet dat niet zo is het fret over de belasting, teveel meestal, een klok, je hebt een langdurige de batterij leven. Met uw besparing manier, it verzekerd die u niet langer energie – is afval via de dag.

  En als u gebeuren te worden verloren, hij, hem, en u vervolgens over GPS ingeschakeld door het gebruik van alle anti-verloren rol zal worden voor het bijwerken van de site wanneer u een signaal. Alleen zorg ervoor dat u draai op de – anti-verloren function.

  Technische gegevens over TechWatch:

  De bestuurder van de activiteit — Geeft de Aspecten , zoals de tijd toon, stap weer te geven, calorie intake, de afstand van het scherm

  Auto Rusten observatie en stille alarm — diepte slapen, en zacht slapen, e de staat van het horloge, wekker,

  Verre camera

  Een herinnering, zodra u gaat zitten teveel lange Je Moet telefoon downweer,

  Telefoon oproepen en berichten melding

  Bluetooth — music, de oproepen voor uw telefoon

  Dat compatibel is met de iOS-I-OS, en op Android

  Het Retina – HD de touch scherm

  De batterijen nodig: 1 li-ion accu van polyleven. Lang batterij het leven is

  Maten: 100.000 en 1 x 30,5 x 30,5 cm

  Gewicht: 99.8gram

  Waterdicht

  Telefoon socket door Blue Tooth, u ook moet worden op uw bureau de bereik in bekijken

  Ultra-slanke aluminium behuizing met hard, de twee zijden van het glas

  In het geval u zoeken verkrijgen een ‘smart’ polshorloge die zal worden gewapende met alle de kenmerken van een horloge, merk, het is robuuste solid niettemin is het cool en geeft u strak luxe uitstraling van de rechts pagina. En u niet voelen van de prijzen een de bekijk u op zijn zoals het one-of-a-merk-alleen. Dit is echt absoluut u zijn binnen uw budget.